menu
person

Szundikáló 3
A leírás Szundikáló 1 képnél olvasható


Forrás: http://kepfeltoltes.hu/view/120823/91255_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kategória: Festészet | Hozzáadta:: gomba13 (2012-08-23)
Megtekintések száma: 546 | Hozzászólások: 4
Összes hozzászólás: 4
3 Bözse  
0
Persze, hogy tetszik! Látni, hogy sokat dolgoztál rajta és tetszetős a forma. Mindenkinek szive joga, hogy mit lát benne, vagy mit képzel a szobor láttán. Üdv: Bözse

4 gomba13  
0
Fecsegésre serkentesz! Valóban sokat dolgoztam rajta. Ott (Durham) hosszúak napok, kétnaposak a hétvégék - de komoly szerszámom nem volt. Véső-szerűséggel kínlódtam, a kimélyítésekkel csak nagyon lassan haladtam. Aztán reszelő, majd dörzspapír, durvább finomabb - és rengeted idő. Ujjamon egészen elkopott a bőr. Összesen vagy 4 hópaig tartott amíg elkészült. Utána még a posztamenst csináltam meg hozzá.

2 gomba13  
0
A "pálya" szabad, kínomban választok nevet a szobraimnak. Ennek a katalógusomban lévő valódi neve Durham. Az egy város Észak Karolinában (USA) ahol ezt a követ farigcsáltam. A márványt ajándékba kaptam ott. Szerintem a felső ív önmagába kanyarodás zárkózottságot sugall, innen a választott név. Béka se lenne rossz, de az egy nyitott forma.
Különben ezeknek az un organikus (nem geometriai és nem ábrázoló) szobroknak nem "kell" hasonlítani semmire. Ha te ezt látod benn, rendben. A fontos az, jogy tetszik vagy sem.

1 Bözse  
0
Szia! Én inkább Béka címet adtam volna, mert hasonlít egy ugró békára.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]