Kedd
2020-02-25
23:18:31
...
Statisztika

Truffa portál

Cikkek

Főoldal » Cikkek » Cikkek » Humor

Extrém, kortárs mesék
A BÉKA

A békává varázsolt királyfi rohadtul ideges volt, mikor jön végre a királylány, aki megcsókolja és Ő ismét deli ifjúvá változik. Jött is a koronás leányzó, megpillantva a brekuszt, felkiáltott.
-Istenem, de aranyos kis béka!
Délután pedig jó étvággyal elfogyasztotta a combját.

A RŐZSE

Az öreg anyóka ott dekkolt az erdőben és várta, hogy valaki hazahordja helyette a dög sok rőzsét. Jött is a paraszt jószívű, legkisebb fia, aki azonnal felajánlotta a segítségét.
Meghálálom, édes fiam, szólt a vénségesen, vén mamóka. A srác mire felnyalábolta a rőzsehalmokat, leizzadt. Mire odaért a nénike kunyhójáig, folyt róla a víz. A csoroszlya térült, fordult, majd ezt mondta, hálája jeléül:
-Hányok Tőled, lelkem. Ki nem állhatom a büdös parasztokat. Takarodj haza, oszt fürödj meg!

A HOLLÓ

A holló fenn ült a fa tetején, szájában egy bazi nagy sajttal. A róka, aki már olvasta a klasszikus mesét, azon röhögött magában, hogy seperc alatt bepalizza a madarat.
-Hogy vagy gyönyörűségem? -kérdezte.
-Jól, mondta a holló, csukott csőrrel, Ő ugyanis hasbeszélő volt.

A TÜCSÖK ÉS A HANGYA

A Tücsök egész évben csak zenélt, az erdei Night Klubban. Ráfázol Te erre, jön a tél, mondogatták neki, de Ő kiröhögte őket.
A hangya ez idő alatt szorgalmasan dolgozott, napi tíz, tizenkét órában gyűjtögette a télire valót. Szaladgált fűtől fáig, kutakodott, Tiszta stressz volt.
Ettől infarktust kapott és elhalálozott.
A Tücsök pedig a legjobb erdei étteremből hozatja azóta is a Norbi Update kajákat.

PIROSKA

Piroska, csinos kis ruhácskájában, mosolygó arccal, ugrándozva ment az erdei úton a Nagyihoz, kis kosarával a kezében. A farkas már beflamózta az öreglányt és befeküdt az ágyacskájába. Várta a desszertet.
Piroska belépett a szobába. A farkas ránézett, elsápadt, kiugrott az ágyból és eszelős rohanásba kezdett. Közben üvöltött, mint a fába szorult féreg:
- Kell a francnak egy ilyen rémségesen ronda, dagadt kislány, tiszta koleszterin!
Többek állítása szerint azóta is fut, ha meg nem állt.

MESE - MÁSKÉNT 2.

HÓFEHÉRKE

Hófehérke addig szédelgett az erdőben, mígnem rátalált a törpék társasházára. Belépve oda, rettenetes kupit talált. Mivel másodállásban takarítónő volt, azonnal nekilátott. Mire megjöttek a törpök, minden ragyogott. A Salamon töke még ipari tanuló sem lehetett volna, hozzá képest. A kicsik ki voltak bukva, még ilyet! Húsz éve nem volt ekkora rend. Még a rászáradt ételmaradék is eltűnt a tepsiből.
Okosan bólogattak, Tudor kimondta a frankót: Nekünk ez JAR…

HAMUPIPŐKE

Szegény Pipőkét sanyargatta a mostohája és két ludnya nővére. Nekik büdös volt a meló, mindent rátoltak. Egyszer azt találták ki, hogy összekevert magokat válogasson szét. Ha jól teljesít, elmehet a bálba. Tudták, ehhez a manuális guberáláshoz napok szükségesek. Pipőke így nem lesz ott a bulin. Ők ez alatt lazán rástartolhatnak a szexi királyfira. Még szerencse, hogy a kislány észnél volt. Felhívta a csomagküldőt és extra kiszállítást kérve megrendelt egy Válogatót. Ezzel aztán sitty-sutty, lerendezte a problémát. Valamivel hamarabb ért a partira, mint a rusnya trió.
A Királyfi, mikor megtudta Pipőke történetét, azonnal megtette udvari Managernek.
A három rosszindulatút meg elhajtotta a bánatos francba.

HÜVELYK MATYI.

Születése pillanatában is igen kicsi volt. Jelentéktelen figura, mondta róla, aki csak látta. Teltek, múltak az évek, a kis fickó egyre feljebb került a ranglétrán. Egyre erőszakosabb, kopaszabb és követelődzőbb lett. Azt akarta, ahol megjelenik, ott azonnal skandálják:
Éljen Rákosi, Éljen Rákosi!

JANCSI ÉS JULISKA.

Az édesapa kézen fogta Jancsit és Juliskát és bevitte őket az erdőbe. Amikor már jó mélyen jártak, a papa megszólalt:
Mindjárt jövök, csak elugrom a CIB bankba egy rövidlejáratú hitelért. Itt várjatok meg! Azzal elinalt. A két gyerek elvolt egy darabig. Később bepánikoltak, majd életösztönből kifolyólag elindultak megkeresni a hazafelé vezető utat.
Persze még jobban eltévedtek. Mint a rizsából tudjuk, rátaláltak a Banya mézeskalácsból felhúzott kérójára. Eddig a mese.
Az igazság az, hogy a faternak azért kellett a hitel, mert a mézeskalács bizniszbe akart betörni.
A két gyerek pedig, a meseirodalom első ipari-kém párosa volt.

AZ EGÉR

Ő volt az Apátság egere. Állítólag szegény volt, ezért kreáltak hozzá egy mondást. Szegény, mint a templom egere. Ez persze nem volt igaz, de jól hangzott. Egerünk egyszer kószálva a rogyásig megpakolt éléskamrában, szembetalálta magát a legmodernebb, japán, digitális egérfogóval. Mivel imádta a technikai kütyüket, azonnal elhatározta, alaposan szemügyre veszi. Hogy mögé lásson, felágaskodott. A nyakát kényelmesen megtámasztotta a vékony kis fémlapon.
Nézek jobbra, ott sincs semmi. Nézek balra, ott sincs semmi. Nézek jobbra, nézek balra…
Aztán már nem nézett sehová. A zsilettpenge levágta a fejét.

A KISFIÚ

A kisfiú, miután megölt kétszáz rémet a PC-n, elálmosodott. Hívta a mamát, hogy meséljen neki valami szépet, hogy ne a számítógépes gyilkolászásról, szemkitolásról, kibelezésről, lefejezésről, láblevágásról, megnyúzásról, megégetésről, kínzásról kelljen álmodnia.

A mama mesélt Neki a két szerencsétlen kicsiről, akit a gonosz, italozós életmódot folytató szülők kivittek az erdőbe, ahol a fák baljóslatúan, fenyegetőzve hajladoztak, baglyok huhogtak kísértetiesen. Kivitték Őket, és ott is hagyták. Az egyikük beszart, a másik maga alá vizelt félelmében. Ott álltak szarban, húgyban és rohadtul féltek.

Folytatása következik…

FOLYTATÁS:

…a kisfiú ekkor kezdett rángatózni a félelemtől. Homlokát ellepték az izzadtság cseppek százai. Kis híján megőszült.
Befogta az orrát, mert érezni vélte az égett gyermekhús szagát.
Remegett.
Ekkor hajtotta el a jó édesanyját a büdös francba, a hülye meséjével együtt.

Odaült a gép elé, kicsit szadizta a rémeket és elálmosodott.
Visszabújt az ágyacskájába és mosolyogva elaludt..........

Epipapi

A cikket írta: Epipapi
Kategória: Humor | Hozzáadta:: Epipapi (2012-05-30)
Megtekintések száma: 594 | Hozzászólások: 5
Összes hozzászólás: 4
0
2 cassy   [Bejegyzés]
Eredeti.DDDDDD:):) Tetszett.

0
3 Epipapi   [Bejegyzés]
Köszönöm.

0
4 Epipapi   [Bejegyzés]
Köszönöm!

0
1 vadmacska   [Bejegyzés]
NAGYONJÓÓK!:D

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]