Kedd
2020-02-25
23:08:45
...
Statisztika

Truffa portál

Cikkek

Főoldal » Cikkek » Cikkek » Humor

Jenőke-mesélek...
Csókolom!

Otthon áll a bál! Na nem az Anna. A nagy balhé! Édsapa elment egy egynapos, buszos olyan izére, ahol termékeket mutatnak be, és erőszakoskodnak, hogy vedd meg aztat! Hiába mondta, hogy őtet Bélának hívják, nem Palinak, de csak próbálkoztak.

Ez lett vóna még a legkevesebb! Papus a szabadidős program keretében felszedett egy luvnya nénit, és kapott Tőle ajándékot. Olyan frankót.
-Kankót, Te kis hígvelejű csődöröm! Kankót!-mondta Ica.
Amikor Édsanya tudatosította aztat, hogy hitesura má megint félrelépett, szóval dugott, csendesen felkapta a legnagyobb, ölős késünket és hangos szitok közben a már futásnak eredt párja nyomába vetette magát.
-Te kurvapecér, levágom a töködet!- üvöltötte. A látvány annyira röhögésre késztette a szomszéd bát, hogy eldobta magát és a földön fetrengett!
Nos ez a papusról nem vót elmondható!
Nem is értettem a mutert. Mi csak kakastöke pörköltet szoktunk főzni! Lehet, hogy ennek is a TV az oka? Szülőanyám manapság állandójan a főzős műsorokat nézi. Ha csak ott nem látott valami újat! Bár a Kannibál tévét nem foghassuk, aztat nem teszik a prolis csomagba…

A Ica meg Madám akar lenni. Mondta is, ha kilépnénk abból a kurva New Yorkos, New izés, szóval kupi ellenes szerződésből, akkor Ő azonnal nyitna egy nyilvánosházat! Erre van ma a legnagyobb igény. Az interaktív tábla mellett!

Mostan messzebbre járok suliba, mert bezárták! A Papus mondta is, hogy hál Istennek, végre egy kicsit fogok mozogni. Azé mondta, mer a buszt is megszüntették. A reform miatt. Vonattal se járhatok. Itt sose vót!
-Mit okoskodol-monda Állat bácsi. Attól még, hogy sosem vót, még lehet!
Vizitdíj se vót, na látod! Mire egyetemre megyel, mint hátrányos helyzetű a plussz ponttal, akár repülő is járhat felénk!

Hacsak így nem!

Csókolom.

A cikket írta: Epipapi
Kategória: Humor | Hozzáadta:: Epipapi (2012-05-30)
Megtekintések száma: 426 | Hozzászólások: 3
Összes hozzászólás: 2
0
2 Epipapi   [Bejegyzés]
biggrin

0
1 vadmacska   [Bejegyzés]
Várom a repülőt!:))

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]