Szerda
2018-10-24
07:15:59
...
Statisztika

Truffa portál

Cikkek

Főoldal » Cikkek » Cikkek » Irodalom

Egy kis erotika 1.
Mottó:

„Első díjnyertes írásom, igazi meglepetéssel a végén.”

Egy kis erotika – majdnem novella

Nem tudta, hogy kezdettől fogva nézem.
Ahogy belép a fürdőszobába, ahogy sikkesen megszabadul utolsó falatnyi ruhadarabjaitól, majd kinyitva a csapot, lábujjhegyre állva be-be nyúlkál a víz alá, kis sikkantásokkal, amíg a kellő hőfokot el nem éri a víz.
Gyönyörű volt.
Ő volt a NŐ, így nagybetűkkel.
A hirtelen támadt gőzön keresztül is áttetszett tökéletes alabástrom testének kontúrja. Az csak hab volt a tortán, amikor énekelt is a zuhany alatt. Kedves csilingelő hangja akár egy madárdalolás, betöltötte a kis helyiséget. Egész lénye boldogságot sugárzott, bizonyítékul arra, hogy milyen szép is az élet, ha az ember olyan kis apróságoknak is tud örülni, mint a zuhanyozás. Borzasztóan büszke voltam, hogy ez a tökéletes teremtmény az enyém. Minden nap megunhatatlan testi kapcsolatba kerülök vele, tudva azt, mennyi sóvár férfi cserélne velem. Kilép a zuhany alól, a gőzben bizonytalan járással, csukott szemmel tapogatódzva talál rám. Belém fúrja fejét, átölelem, s lassú mozdulatokkal birtokba veszem. Lecsókolom róla a testét harmatszerűen bevonó vízcseppeket, majd teljesen átadja magát nekem. Végigsimogatom, belelehelek legféltettebb zugaiba, ölelem elölről – ölelem hátulról.
Hagyja magát.
Néha kicsit durvább vagyok a szokottnál, de nem haragszik érte. Kis sikollyal, összerándulással jelzi nekem, hogy most átléptem a határt, de még nem tol el. Újra és újra összegabalyodunk, be nem telve egymással, átadva magunkat valami hihetetlenül érzéki, testi kapcsolatnak, mely aktus sajnos soha nem jut el a beteljesülésig. Neki ugyan volt több kísérlete is erre, segítettem is a magam módján, de sajnos soha nem sikerült egyikünknek sem. Még egy-két ölelés, simogatás- ugyan én még elviselném tovább is -, aztán mindig ellök magától. Az átélt élménytől órákig nem tudok megszólalni. Az igazság az, hogy még utána sem.
Kimegy a fürdőszobából, és én minden nap ott maradok szomorúan lógva a törölközőtartón száradni. A lelkemben azonban boldogság van, hiszen elég, ha csak arra gondolok, hogy holnap, zuhanyozás után, újra enyém lesz.

Szigetszentmiklós,2007.03.14.
Kategória: Irodalom | Hozzáadta:: cassy (2012-05-21)
Megtekintések száma: 216 | Hozzászólások: 3
Összes hozzászólás: 2
2  
Bocs, törölnöm kellett a vigyorikat, mert ismeretlen okból szétnyomta az oldalt.:-((

1  
:))) Sejtettem, de így is jó volt olvasni!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]